Chloe Bradley, transseksuel blev den 4. oktober 2007 idømt 2 ½ års fængsel for to røverier mod samme tankstation i London.

Vist 231 gange. Chloe Bradley, der er en 23 årig endnu ikke kønsskifteopereret transseksuel, begik røveri mod en Texaco tankstation i London to gange inden for tre uger iført miniskørt og legginds med huller til øjnene trukket over hovedet.

Første gang var den 12. december 2006, hvor Chloe sprang over disken og stjal et ikke oplyst beløb fra kassen.
Anden gang var den 31. december 2006. Også denne gang sprang Chloe over disken – denne gang bevæbnet med en stor kniv. Udbyttet blev denne gang omkring 100 £.
Billeder optaget under røveriet gjorde, at en politimand genkendte røveren som Bradley, der plejede at arbejde som bartender på en pub.

Chloe Bradley blev anholdt og fremstillet i retten i Kingston, men løsladt af dommeren på grund af usikkerhed om, hvorvidt Chloe skulle anbringes i et mande- eller kvindefængsel.
Men i marts måned var det ikke muligt at komme i kontakt til Chloe Bradley, hvorfor hun blev anholdt påny og denne gang fængslet til sagen kommer for retten den 4. oktober 2007. Chloe Bradley blev anbragt i et mandefængsel.

Under retssagen erkendte Clo Bradley sig skyldig i de to røverier og blev idømt 2 ½ års fængsel. Afsoningen kommer til at ske i et mandefængsel.

* * *
Artikel den 11. september 2007 hos Pink News om røverisagen.
Artikel den 12. oktober 2007 hos Your Local Guardian om dommen.

Udgivet i: Forskellige artikler, Ulovligheder.
Søgeord: , , , .