Delicious Green, transkvinde blev den 13. august 2004 fundet dræbt på motelværelse i San Francisco.

Vist 122 gange.

Delicious Green
Delicious Green
Delicious Green blev den 13. august 2004 fundet på motelværelse på 3rd Street i San Francisco. Delicious Green var en afrikansk-amerikansk transkvinde, der blev født den 24. juni 1959 som mand og fik navnet Tony Green.
Fredag den 13. august 2004 blev hun fundet død på et værelse på Franciscan Motel på Third Street, San Francisco af en hoteljomfru.
Drabet må betegnes som uopklaret.

Den 22. august 2004 kl. 19 afholdt familie og venner en udendørs mindehøjtidelighed på La Salla Avenue over for Garlington Court i San Francisco.
Lige fra omkring syvårs alderen vidste hun, at hun var en pige og gjorde det klart for alle. Hun kom fra en stor familie. Havde fem søskende og omkring tyver fætre og kusiner. Søsteren, Linda Porter betegnede Delicious som en hjælpsom og hjertevarm person.
Linda Porter har videre fortalt, at Delicious onsdag aften den 20. august 2004 var på en date. Torsdag morgen var hun kortvarigt hjemme for at hente en lejekontrakt, og det var sidste gang hun så Delicious i live.
Bedemanden havde fortalte hende, at Delicious var ilde tilredt, da hun blev fundet.

Drabet blev efterforsket af San Francisco Police Department.

Delicious blev fundet bundet med en knebel i munden. Hun var død af kvælning på grund besvær med vejrtrækningen. Hun havde adskillige mærker efter slag.

Den 7. april 2005 oplyste politiet navnene på to personer, som de mistænkte for drabet på Delicious. Det drejede sig om den 37-årige Earl Wright, og den 39-årige Terrence Hall, der begge var fra San Francisco. De var begge varetægtsfængslet for overtrædelse af prøveløsladelsesvilkår, ulovlig våbenbesiddelse og narkobesiddelse.
Det var politiets opfattelse, at de havde begået røveri mod Delicious, og at der ikke var tale om hate crime.

Imidlertid fandt anklagemyndigheden – District Attorney – ikke, at der var tilstrækkeligt bevis i sagen, hvorfor der ikke blev rejst tiltale mod dem.

Der er til nu ikke kommet nyt frem i sagen.

* * *
Artikel den 21. august 2004 hos San Francisco Chronichle om sagen.