Gender-Pioneers og Tsjyden alias Erwin Maria Jöhnk skr. 20. august 2012 vedr. høringen om kønsidentitet og seksuel orientering den 18. september 2012.

Vist 252 gange.
Den 20. august 2012 modtog Sundheds- og Forebyggelsesudvalget den herunder gengivne skrivelse РAlm. del 2011-12: Bilag 432 Рfra Gender-Pioneers og Tsjyden alias Erwin Maria J̦hnk.
Som bilag til skrivelsen var vedhæftet en skrivelse med baggrundsoplysninger om, hvad det vil sige at være født i en forkert krop – Transseksualitet og psykisk sygdom?

Vivild den 20-08-2012

Til
Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

Jeg tillader mig at sende lidt baggrundsmateriale til Høring om kønsidentitet og seksuel orientering i et LGBT-perspektiv den 18. september.
1 af punkterne på dagsorden under rettigheder holder Vibe Grevsen et oplæg om transområder i Danamrk og internationalt.
Da det er meget kort tale tid og meget som burde tages op sender jeg disse supplerende oplysninger, som jeg håber at alle lige vil tage sig tid til at læse det igennem.

Jeg ved mange ikke helt er klar over hvad det vil sige at være transkønnet og hvor svært det at tackle dagligdags problemer med et navn og et endetal i cpr nummeret, men ikke nok med det også de manglende rettigheder til en ordentlig behandling. Her i landet har dem der ønsker kønsskifte reelt ingen rettigheder til at få afklaret deres sag andre steder end kun Sexologisk Klinik.
Jeg har vedhæftet en fil med baggrundsoplysninger om hvad det vil sige at være født i en forkert krop. Hvad man kan komme ude for og der en oversigt over behandling i teori og i praksis skema. Og ikke mindst noget om transkønnede og børn det er uhyggelig historier om rettigheder af forældre myndighed og at være transkønnet.

Min viden på dette på område stammer fra mine ca 25 års arbejde med transkønnede i forbindelse med foreninger og andet og igennem min egen proces i perioden 1985 -1990.

Det fremsendte er en lille vigtig del af bogen ‘Transkønnet Informationer’ udgivet af Emj-forlaget

Jeg har tilmeldt mig til mødet og skulle der være nogen som vi vide mere fra min side af stiller jeg mig gerne til rådighed.

Mvh
Fra
Gender-Pioneers og
Tsjyden sexolog
Erwin Maria Jöhnk
Langgade 12 A st
Vivild
8961 Allngåbro
tlf: 39202650
mobil: 30202650 (træffes bedst på mobil)
e-mail: emj@erwin-joehnk.com

* * *
Folketingets journal vedrørende henvendelsen.
Henvendelsen i pdf-format hos folketinget.
Bilaget til skrivelsen i pdf-formt hos Folketinget (20 A-4 sider).