Har du været udsat for en hadforbrydelse? Så vil to specialestuderende fra sociologi ved Københavns Universitet, der skriver speciale om hadforbrydelser i Danmark, gerne i kontakt med dig. 22. oktober 2015.

Vist 174 gange.
Benedikte og Nadja, der er sociologistuderende ved Københavns Universitet, er ved at skrive speciale om hadforbrydelser i Danmark. De søger personer, der har været udsat for en hadforbrydelse, til interview.

De skriver selv:

Hjælp to specialestuderende!!

Har du, eller én du kender, været ude for at blive chikaneret, spyttet på, fysisk overfaldet eller verbalt overfuset? Og har dette været pga. din seksualitet, kønsidentitet, kønsudtryk, etnicitet, din politiske eller religiøse overbevisning, eller måske fordi du har et psykisk eller fysisk handicap?

SÃ¥ vil vi rigtig gerne snakke med dig!

Vi er to specialestuderende på Sociologi ved Københavns Universitet, der søger personer, der har lyst til at deltage i interviews om ovenstående. Derfor: hvis dette er noget du, eller nogen du kender, kunne have interesse i at deltage i og fortælle os om, vil vi super gerne høre fra dig/jer!

Vi kan kontaktes på tlf: 28 56 19 81 eller på mail: lindqvistbenedikte@gmail.com.

Alle interviewpersoner skal være over 18 år og vil selvfølgelig være anonyme.

Tusind tak for hjælpen!
Benedikte og Nadja