In between days

Vist 139 gange.
In between days

In between days

Titel In between days
Original titel Dui Dhuranir Golpo
Produktionsselskab Moromiya Pictures
Instruktør Sankha Sankhajit Biswas
Medvirkende Bubai og Chiranjit som sig selv
Premiere 6. november 2012
Spilletid 58 minutter
Sprog Bengali

Dokumentarfilm, der viser historien om de 16-årige transkønnede barndomsvenner, Chiranjit og Bubai fra Kolkata (tidligere Calcutta, der er hovedstaden i den indiske stat Vestbengalen i det østlige Indien). De kommer fra fattige og uuddannede familier. De blev udsat for seksuelle overgreb i en tidlig alder og begynder at prostituere sig for penge.
Bubai, der ofte blev mishandlet i sin familie, søger kærlighed og omsorg udenfor familien. Han forelsker sig i en dreng kun at blive dumpet til en “rigtig” pige.
Chiranjit er enebarn og relativt accepteret af sine forældre. Han ønsker sig et godt arbejde. Men ingen ønsker en feminin dreng i deres firma.
I 2009 sluttede de sig Manas Bangla, en non-profit organisation, der arbejder med LGBT og HIV forhold.
Dagene går. Bubai får en ny kæreste. Han er glad. Chiranjit bliver forfremmet i Manas Bangla og bliver Bubai foresatte. Men succes har en pris. Snart stoppet de med at tale til hinanden.

* * *
Aktion Børnehjælp afholder den 2. april 2017 kl. 1900 – 2100 Indian Movie Night i Husets Biograf, Rådhusstræde 13, 1466 København K. med visning af dokumentfilmen. Filmen præsenteres af Aktion Børnehjælps ambassadør, Manu Sareen. Efter filmen er der Q&A med Linda Thor Pedersen fra LGBT Danmark.

* * *
Omtale af filmen hos IMDb.

Udgivet i: Linda Thor Pedersen, Udenlandske film.
Søgeord: , , , , , , , , , .