Trans-Danmark inviterede den 17. september 2010 til medlemsmøde den 30. oktober 2010 i Vejle om foreningen.

Vist 59 gange.

Trans-Danmark
Trans-Danmark
Trans-Danmark v/næstformanden, Tina Vyum udsendte den 17. september 2010 en invitation til et medlemsmøde. Invitationen gengives herunder.

* * *
Invitation til medlemsmøde, frokost og cabaret.
Bygningen i Vejle – lørdag den 30/10 – kl. 12.00

Ved Anlæget 14B – 7100 Vejle

Kære medlemmer af Trans-Danmark.

Vi har i det sidste år oplevet en vis medlemsflugt fra foreningen, vi har også oplevet en del, kritik både berettiget som uberettiget. Vore aktiviteter kunne godt klare at der kom lidt flere deltagere. Vi savner lidt tilbagemeldinger om hvad årsagen kunne være til, at der ikke er så mange der deltager, derfor kunne det være godt om i lige prøver at tænke over hvad i mener, kunne være årsagen, og så fortæller os det, så vi kan tilpasse aktiviteterne til jeres ønsker.

Foreningens hjemmeside kører rent teknisk, og den er ganske velbesøgt. Der har dog været en tendens til, at tonen skiftede til, en noget ubehagelig. Det er vi en del der ikke bryder sig om, prøv lige at tænke på de nye. Næsten uanset hvilket forum man besøger, så er det fyldt til bristepunktet med ballade og interne stridigheder, ikke så underligt at mange nye de holder sig langt væk fra dette her miljø, de er da skræmt fra vid og sans. Vi vil naturligvis ikke knægte nogens ytringsfrihed, alle har ret til at udtale sig, men vi kunne godt tænke os en dialog, om hvorledes debatterne kunne gøres mindre drastiske og direkte personangreb mindskes, ja helst undgås.

I stedet for at lade eventuel kritik komme til udtryk på diverse fora eller som løsrevne bemærkninger i forskellige debattråde ville det være dejligt, at man skrev en personlig mail med et konstruktivt forslag til hvad der kan gøres i stedet. Så kunne man så også få hele begrundelsen for, at det måske ikke lige fungere som man kunne tænke sig. Der er som bekendt altid flere sider af samme sag. Man kunne jo egentlig også bare fatte telefonen, og ringe til os.

Nogle ønsker et debatforum helt uden regler, så langt vil vi næppe gå, men vi er villige til, at drøfte reglerne så vi forhåbentlig kan nå frem til en løsning, som dem der tilstede her i dag, kan leve med.

Vi har følt, at der er behov for at medlemmerne samles, så vi kan få snakket lidt om tingene, og har derfor indkaldt til dette medlemsmøde, i øvrigt nok det første af sin art i foreningens historie. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at nogle af os, vi ind imellem kan føle os lidt udsatte og lidt trætte af det hele i vores arbejde for foreningen.

Det er mit håb, at medlemmerne, vil gøre sig nogle tanker om hvordan vi kan forbedre situationen, og gøre Trans-danmark til en spændende forening, som gerne skulle kunne agere politisk i samarbejde med de andre interesseorganisationer og foreninger, samt skabe en række aktiviteter både for nye og gamle. Det er mit håb, at de fremmødte medlemmer, vil dele de tanker de forhåbentlig har gjort sig om foreningen og dens fremtid med os andre. Således at vi kan få forbedret situationen, og komme i gang med at lave noget konstruktivt, i stedet for konstant at skulle bruge kræfter på, at slukke brande.

Det vi gerne vil have en dialog omkring, er følgende punkter:
  1. Foreningens synlighed og berettigelse
  2. Foreningens arbejde og arbejdsgang i bestyrelsen
  3. Samarbejdet med andre foreninger og organisationer (LGBT-Danmark, TID, TGEU)
  4. Orientering om baggrunden for noget af den massive kritik mod foreningen
  5. Aktiviteter
  6. Debatforum (regler og brug)
  7. Spring ud dag for Transkønnede
  8. Eventuelt.

Mødet afholdes i Bygningen i Vejle kl. 12.00 Lørdag d. 30/10 2010 og vil formentlig slutte omkring kl. 14.30

Foreningen er vært ved et let måltid samt Øl/vand/Kaffe og The. Menuen vil afhænge af deltagerantallet, da vi selv skal være kreative på mad området, der er intet køkkenpersonale i bygningen denne lørdag, og vi har heller ikke umiddelbart adgang til køkkenfaciliteter. Så derfor skal vi kende deltagerantallet før vi kan planlægge enhver form for kulinarisk oplevelse.

Ca. kl. 15.00 vil Irene opføre kabaretten ”Kun for normale” denne forestilling vil være åben for ALLE, entre 100,- kr. som går til dækning af kørselsudgifter mm.

Tilmelding til medlemsmødet er nødvendigt, og skal være foreningen i hænde senest onsdag d. 27/10 2010 ad hensyn til maden.

Med venlig hilsen
Tina Vyum
Næstformand

* * *
Invitationen i pdf-format.