Laura Ellis

Vist 523 gange. LauraEllisLaura Ellis (ukendt fødedata), MD er læge og har som “Brian Ellis” haft privat praksis i 24 år og var senior partner i en stor speciallægeklinik i Florida, USA.

Laura Ellis er nemlig født som mand og har siden hun var fire år holdt af at klæde sig i pige-/kvindetøj, og, da hun blev ældre, været klar over, at hun var transseksuel.
Ved “Halloween” i 2003 klædte hun sig første gang offentligt som kvinde, og da hun så sig i spejlet, blev hun klar over, at det var som kvinde, hun ville leve resten af sit liv.
Kort efter begyndte hun behandling med kvindelige kønshormoner. Derefter fulgte en brystforstørrende operation og ansigtsfeminiseringsoperationer i 2005 hos dr. Scott Harris i Dallas.
Kønsskifteoperationen blev foretaget af Marci Bowers i 2004 på San Rafael Hospital i Trinidad, Colorado.

Ellis har været gift og har en søn og en datter, hvoraf den ene – sønnen Erin – flyttede med til Trinidad og har beskrevet sin far som “the hottest chick I know”.

Ellis fik sin lægeuddannelse ved Temple University School of Medicine i Philadelphia, USA og virkede som familielæge fra 1981. I 1982 flyttede hun til Florida og efter nogen tid til Melburne, Australien.

Efter sin kønsskifteoperation startede Ellis som familielæge med klinik på San Rafael Hospital i Trinidad.
Sammen med Sabrina Marcus Taraboletti åbnede hun i juli 2005 “Morning Glow Guest House”, der er et “gæstehus” for Marci Bowers’ patienter, hvor transseksuelle, der lige har fået eller står for at skulle have foretaget kønsskifteoperation, kan få nogle dage i trykke omgivelser før og efter operationen.

Da Marci Bowers flyttede fra Trinidad, flyttede Ellis også og tilsluttede sig klinikken Two Spirit i Florida, som bl.a. har transpersoner i behandling.

* * *
Artikel oktober 2005 “Best for Last: Sex Change Surgery in Trinidad, Colorado” af Jan Sturmann om Laura Ellis og hendes kønsskifteoperation.

Udgivet i: Laura Ellis.
Søgeord: , , , , , , , .