Louise fortæller den 24. maj 2001 om, hvordan hun fik interesse for dominas og at være klædt femminint.

Vist 1.007 gange.

Louise
Louise
Af Louise den 24. maj 2001.
Louise er transvestit og fortæller hvordan og hvorfor, hun fik interesse for at være klædt i femminint tøj.
Jeg kan ikke rigtig huske hvornår jeg fik interessen for at blive trans. Det er snart mange år siden. Det startede, da jeg svarede på en annonce i den Blå Avis.

Det var en ældre mand, der gerne ville mødes med en yngre fyr. Samværet skulle baseres på dominans og opdragelse. Det måtte meget gerne være en transvestit, men på det tidspunkt havde jeg ingen erfaring med dette. Min interesse var på det tidspunkt kun indenfor det dominerende. Jeg fik taget mig mod til at besøge ham, og det endte også med nogen gode bondage seancer.

Louise
Louise
Louise
Louise
På et tidspunkt synes han, det kunne være sjovt, hvis jeg var klædt i feminine klæder. Det udviklede sig og endte med at blive en del af min ydmygelse. Jeg skulle f.eks. hele dage gå med trusser og nylonstrømper inden vi mødtes. Det fik mig selvfølgelig til at tænke på vores senere møde, og jeg begyndte at finde det meget ophidsende og på samme tid også meget ydmygende.

Jeg var på det tidspunkt blevet rigtig interesseret i sm og ønskede at udforske det endnu mere. Det skete hos professionelle herskerinder, men jeg må indrømme, at jeg aldrig rigtig har nydt det. Det var kun fordi min nysgerrighed var for stor. Samtidig havde jeg heller ikke penge nok til at besøge dem så ofte, da jeg jo gik i skole.
Det var, da jeg startede med Internettet, at jeg rigtig begyndte at gøre noget ud at være trans. Jeg opdagede lige pludselig, at der var mange, der havde samme interesser som mig, og det tændte mig mere og mere.

Louise
Louise
Louise
Louise
Jeg er altid faldet mest for det unge teenage look. Det er måske fordi man kan være mere uskyldig, og samtidig nyder jeg gerne onkel/ungpige forholdet.

Min erfaring med at købe det rigtige outfits og tilbehør har jeg kun fra Internettet, jeg har ikke fundet nogen butikker herhjemme. Ikke fordi der ikke er nogen, men jeg er nok for sky, og så er udvalget meget større på Internettet. Jeg er nok mest sæson transvestit, og jeg gør det udelukkende kun for sjovt. Det er kun i perioder, at jeg nyder at barbere mig og iklæde mig feminint tøj. Jeg er heller ikke homoseksuel. Jeg elsker kvinder, men jeg kan sagtens være sammen med en mand, hvis det har med sm at gøre. Jeg tror nok, at jeg helst vil være sammen med en mand, hvis jeg er iklædt feminint tøj.

Louise
Louise
Louise
Louise
Jeg er heller ikke interesseret i at gå ud offentligt, det er slet ikke min fornøjelse at vise mig frem på den måde.
Det er da også mest med mænd, at jeg har min erfaring omkring sm. Jeg har været sammen med nogen stykker nu, men det har aldrig været noget fast. Jeg har også prøvet en del forskelligt og nyder næsten alle former for sm. Min største interesse er dog bondage og min drøm er at øde en, der kan lære mig japansk bondage kunst.

Louise
Louise
På det seneste har jeg også fået lyst til at prøve at være den dominerende. Jeg har fået en del henvendelser fra andre på Internettet, der har spurgt mig, om jeg er kan være den dominerende, og jeg må indrømme at jeg tænder på det. Det kunne jo være meget sjovt en dag at have en slave liggende foran sine fødder.

Jeg har desværre ikke nogen erfaring med transer endnu, men jeg vil meget gerne møde lige sindede. Jeg er ved at være træt af mandlige herskere.

Jeg savner et samvær med en eller flere dejlige transvestitter og vil gerne have udvidet min horisont og lære fra andre transer.

Det er ikke udseendet og hvor gennemført en trans, man er, der spilder rolle for mig. Det drejer sig om at have det sjovt og udleve sine fantasier.

Louise(tv-sub)