Præsentation den 11. marts 2009 af Pernille Feline, der den 13. februar 2009 blev valgt som formand for TiD.

Vist 698 gange.
Pernille Feline.

Pernille Feline.

Af Pernille Feline den 11. marts 2009.
Hej alle søde venner!

Jeg må nok sige, at jeg skulle dreje mit hoved 137 grader rundt efter, at jeg på generalforsamlingen den 13. februar 2009 blev valgt til formand for Transvestitforeningen i Danmark – TiD. Nu er jeg pludselig “på” hele tiden, og det er jo noget, der forpligter. Jeg vidste det jo godt, men det er jo tit sådan, at ting kommer bag på én trods det, at man viste, det vil komme.

Jeg vil gerne præsentere mig selv for dem, der ikke har mødt mig endnu. Jeg er 45 år gammel og bor alene ude på landet i et lille hus med stråtag uden for Glumsø. For 6 år siden splittede min kone og jeg op og flyttede hver til sit. Hun flyttede til Sønderjylland sammen med vores datter, som nu er 15. Én af årsagerne til dette var transvestismen – desværre. Det blev så startskuddet på min løbebane som pige.
Jeg er også svensk statsborger. Jeg har et svensk pas. Så er det sagt. Intet ondt i det. Svenskere er jo også mennesker, har jeg hørt.
Men, der kan altså snige sig nogle stavefejl og ordlyd ind, som ikke hører hjemme i det danske sprog. Og det danske sprog har jeg egentlig aldrig lært 100 %. Jeg har faktisk også tabt det svenske sprog efter 20 år i Danmark, så jeg kan kun skrive og tale svensk og dansk til 80 %. I må leve med det, og kan I ikke forstå, hvad jeg skriver, så vær sød at give mig besked.

I skrivende stund prøver jeg at samle trådene til vores bestyrelse, sådan at vi kan finde vores ben, uden Katja Tordrup.
Katja er der selvfølgelig, men hun skal jo trappe ned på sit “misbrug” af sig selv.

Jeg har taget formandsposten, fordi jeg har et meget svagt hjerte for transvestismen. Jeg havde ikke nogen rigtige venner, inden jeg sprang ud, men jeg skal love for, at jeg fik nogle, da jeg var sprunget ud. Sågar min nabo og hans familie er jeg blevet rigtig god ven med – det var jeg ikke før. De tog det ganske stille og roligt og ret op og ned, da jeg fortalte dem, hvordan det stod til med mig. Siden har vi fået mange gode stunder sammen over en øl.
Nu bor jeg lidt ude på landet, så jeg skal forbi naboen hver gang, jeg skal ud som Pernille, så det var ret uundgåeligt, at de troede at et fremmed kvindfolk havde stjålet Pers bil. Eller det der var værre.

Efter at jeg første gang tog mod til mig og skrev til Katja i oktober 2005, at jeg godt kunne tænke mig at deltag i et af TiD’s møder, er det bare gået støt fremad.

Pernille Feline.

Pernille Feline.

Jeg tror, der gik et par måneder, så havde jeg været på min første indkøbstur i Illum som pige. Det eneste, jeg gjorde, var, at jeg parkerede bilen under Illum, gik op og købte et par skindhandsker til 300,- og løb ned til bilen igen og kørte hjem i en fart. Sveden piblede ud af panden på mig. Jeg tror ikke, at der var nogen, der “opdagede”, at det rent faktisk var en mand, der kom rasende op ad trapperne i Illum (ironi).
Efter den oplevelse fandt jeg ud af, at man faktisk ikke behøver tænke over, hvad folk tænker. De må jo tænke, hvad de vil. Selvfølgelig kigger folk, de kan jo se, at det er et mandfolk, der går der. Og det skal de have lov til. Og de må selvfølgelig endelig også spørge.
Det er faktisk en dejlig fornemmelse, når der er én, der henvender sig til én. De spørger som regel nysgerrigt til fænomenet, og som regel kommer der en sød bemærkning om det tøj, man har på, eller om det er ens eget hår, man har på hovedet.
De, der ikke har prøvet det endnu, skulle tage og prøve det.
Hvis man ikke tør gå ud alene, kunne det måske være en god idé at finde en veninde i foreningen, der “vil tage dig i hånden” og gå en tur.
En god start vil i så fald være at komme til et af vores møder, hvor man jo højst sandsynligt kan finde nogen, der har lyst til en lille pigetur.

Jeg regner ikke med at revolutionere foreningen, for den ser jo ud til at have det godt. Vi skal bare sørge for, at vi har nogle gode møder, og at vi promoverer transvestismen på en god måde. Jeg glæder mig til at se dig til vores møder, og du skal være hjerteligt velkommen. Du kommer selvfølgelig, som du har lyst at komme.

Vi ses
Mange Qnuz
Pernille Feline
Pernilles logo. Formand for TiD, Transvestitforeningen i Danmark.

Udgivet i: Om TiD, Pernille Feline.
Søgeord: , , , , .