Sexologisk Klinik søger overlæge, der skal have ansvar for kønsidentitetsforhold. 20. marts 2016.

Vist 184 gange.
Rigshospitalet opslog den 20. marts 2016 en annonce om, at der til Sexologisk Klinik søgtes en overlæge, der som behandlingsansvarsområde skal have to højtspecialiserede funktioner, kønsidentitetsproblematik hos voksne samt kønsidentitetsforstyrrelser hos børn og unge.

Herunder gengives annoncen.

Fakta
Jobtype
Overlæge
Arbejdssted
Region Hovedstadens Psykiatri
Arbejdstid
0
Jobnummer
199451
Ansøgningsfrist
19-04-2016

Overlæge søges til Sexologisk Klinik, Psykiatrisk Center København

Ved Sexologisk Klinik, Psykiatrisk Center København, Afd. RH er en stilling som overlæge ledig pr. 1. maj 2016 eller snarest derefter.

Sexologisk Klinik varetager regionsfunktion for sexologisk lidelse samt fire højtspecialiserede funktioner – sværere sexologiske lidelser, behandling af

personer med tanker om at udøve sædelighedskriminelle handlinger og dømte sædelighedskriminelle,
kønsidentitetsproblematik hos voksne samt
kønsidentitetsforstyrrelser hos børn og unge. Klinikken tilbyder udredning, rådgivning og psykoterapeutisk behandling til patientgrupperne.

Klinikken er normeret til 2,8 overlæger, 1 professor, 2,5 afdelingslæger, 2 reservelæger, 7 psykologer, 1 fysioterapeut og 0,5 socialrådgiver.

Vi tilbyder en dynamisk, udfordrende arbejdsplads med gode faglige udviklingsmuligheder på et højt niveau. Overlægen vil, efter optræning, som behandlingsansvarsområde have to højtspecialiserede funktioner, kønsidentitetsproblematik hos voksne samt kønsidentitetsforstyrrelser hos børn og unge. Der er et tæt samarbejde med gynækologisk klinik, afdeling for vækst og reproduktion og plastikkirurgisk afdeling (alle Rigshospitalet) samt med børn og ungepsykiatrisk afdeling Bispebjerg. Overlægen skal forestå psykiatriske vurderinger og selvstændige forløb i et tæt samarbejde med såvel egne fagfæller som de øvrige faggrupper.

Fakta om Psykiatrisk Center København
Psykiatrisk Center København (PCK) er Danmarks største psykiatriske afdeling. Centeret undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C. Det svarer til et område med ca. 250.000 borgere.

PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalsmatriklen, dels på Bispebjerg Hospital- og Gentofte Hospitals matriklen samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet. Sexologisk Klinik er placeret på Rigshospitalsmatriklen, Tagensvej.

PCK har ca. 950 årsværk, 191 senge, ca. 100.000 ambulante kontakter og 7.000 skadestuebesøg årligt.

Vi udreder, diagnosticerer og behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centeret en række specialeområder, der udover de sexologiske lidelser omfatter affektive lidelser, angst, OCD, anorexia nervosa, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, liaisonpsykiatri, ældrepsykiatri samt militærpsykiatri.

Forskning er højt prioriteret på PCK. Der er på Centret ansat fem professorer. Forskningen på PCK er blandt de førende i Danmark.

Yderligere information kan findes på http://www.psykiatri-kobenhavn.dk

Overlægen indgår i Speciallæge-I-Front (SIF) tjenesten på PCK. Overlægen indgår aktuelt ikke i bagvagtsfunktionen. Der er mange overlæger ansat på PCK og antallet af SIF-vagter er derfor beskedent, aktuelt svarende til lidt mere end 1 om måneden, og der er derfor høj grad af tilstedeværelse i den ambulante funktion på Sexologisk Klinik.

Der vil ved vurdering af ansøgere blive lagt vægt på klinisk erfaring, evt. forskningserfaring og forskningsinteresse.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til klinikchef Ida Hageman på tlf.nr.: 38 64 70 02/ 01 eller på mail: ida.hageman@regionh.dk eller til overlæge Ellids Kristensen på tlf.nr.: 38 64 71 55 eller på mail: ellids.kristensen@regionh.dk

Ansøgning
Ved ansøgning om ansættelse vil bedømmelse af ansøgeren ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetenceområder, jf. vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden.

Ansøgningen bedes bilagt CV
samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.

Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag d. 19. april 2016 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil finde sted umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.